Termeni si conditii

Site-ul www.hainepentrugrasute.ro este proprietatea S.C. Profiles International S.R.L. cu sediul social in str.Miraslau nr. 35, loc.Brasov, jud Brasov, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J08/1111/2003, Cod Unic de Inregistrare 15500284, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii, „Profiles International”.

Profiles International este angajata in conceperea, dezvoltarea si distributia unei game largi de sisteme si produse de evaluare si testare a angajatilor, elevilor si studentilor, inclusiv a instrumentelor de evaluare asupra carora detine licenta în Romania. Sistemele si produsele Profiles sunt folosite de o varietate mare de companii private, agentii guvernamentale, asociatii comerciale si organizatii non-profit pentru segmentele referitoare la examinarea premergatoare angajarii, evaluarea performantei, consilierea angajatilor, elevilor, studentilor, productivitatea personalului, incetarea relatiilor de munca si reorganizare.

Profiles doreste sa ofere si sa vanda produsele Profiles si a confirmat beneficiarilor ca are talentul, resursele si abilitatile de a angaja eforturi mari pentru a servi eficient si in conformitate cu termenii si conditiile prevazute aici, beneficiarul doreste achizitionarea produselor Profiles.

Profiles International vinde produsele sale, on line, exclusiv prin intermediul site-ului www.hainepentrugrasute.ro (accesibil si de pe www.hainepentrugrasute.ro ).

Persoana fizica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.hainepentrugrasute.ro, este denumit pe parcursul acestor termeni si conditii, „Client”.

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostiinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta „Am citit termenii si conditiile si sunt de acord cu acestea”. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie „termenii si conditiile” prevazute in acesta.

S.C. Profiles International S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari in momentul accesarii site-ului (vezi art. 3 din prezentul contract). Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.

Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului www.hainepentrugrasute.ro vor fi validate in limita stocului disponibil, Profiles International rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.

Numar telefon serviciu relatii cu clientii: 0268 426336

Adresa: Profiles International: Str web.Miraslau nr.35, loc.Brasov, jud.Brasov 500075

Site-ul este accesibil clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in afara cazurilor in care se efectueaza operatiuni de mentenanta.